Wie ben ik?
Bent Kielman, chef uit Grou, opgegroeid met een liefde voor goed eten en echt vakmanschap. Na 10 jaar in professionele keukens te hebben gewerkt, besloot ik iets te doen waar ik echt in geloof: verse, eerlijke maaltijden koken die mensen thuis kunnen eten zonder concessies te doen aan smaak of kwaliteit.
In Stube Oosteria in Grou kook ik drie dagen per week verse maaltijden.
Mijn doel is simpel:
Goed eten bereikbaar maken, zonder poespas.
De BLENTS (producten)
Blent Flavours is ontstaan uit mijn passie voor koken en het delen van smaak.
Met Blent Flavours wil ik die ervaring naar jouw keuken brengen. Geen eindeloos zoeken naar losse kruiden, maar zorgvuldig samengestelde "BLENTS" die meteen kloppen.
Geen ingewikkelde recepten of lange lijsten met kruiden, maar smaakcombinaties die werken. Blent Flavours draait om eenvoud, kwaliteit en vooral: genieten van goed eten.